torstai 12. joulukuuta 2013

Night market

Käytiin illalla pimeen tultua safkaamassa ja suunnattiin night marketille. Ravintola oli belgialainen pihviravintola, jossa syötiin kanasalaatit.  Täällä jos tilaat ruokaa kananlihalla, se saattaa ollakin vuohea, koiraa tms. Paikalliset ihmiset syö koiranlihaa ja täällä näkeekin koiria paljon vaeltelemassa. Oma mielipide tähän koiranlihan syömiseen on se, että nämä koirat täällä elää ihan hyvän elämän, jos ne syödään niin sitä ei tehdä turhaan. Muutenkin täällä on kaikki liikkuva liha tarkoitettu syötäväksi. Täällä köyhät on tosi köyhiä ja rikkaat rikkaita. täällä kunnioitetaan elämää kuitenkin todella paljon. Nämä ihmiset täällä kuitenkin huolehtii eläimistä niiden elinaikana ja jos ne syödään sen jälkeen tarpeeseen, niin se todellakin on ok.8

Night market järjestetään keskustassa joka ilta, se aukeaa joskus viiden maissa ja loppuu yhdeksältä. Night marketissa on myynnissä lähinna turisteille suunnattuja tavaroita, kuten silkkihuiveja, lököhousuja ja koruja.

Lisäksi night marketista saa ostaa vaikka minkälaista ruokaa, on lihaa, kasviksia, hedelmiä..


Night marketin jälkeen suunnattiin bisselle johonkin ravintolaan, siellä tavattiin ensimmäinen suomalainen! Tää suomalainen oli reissussa pääasiassa yksin ja määrittelemättömän ajan, oli tullu thaikuista ja menossa filippiineille. Jauhettiin aikamme reissaamisesta, kun seuraan liittyi toinenkin suomalainen. Meille kerrottiin kauhutarinoita paikallisesta sairaalasta, salaatteihin pesiytyneistä ameeboista, ihmisten järjestelmällisestä huijaamisesta ym. 

Täällä tosiaan ruokaravintolat menevät kiinni klo 22 ja ravintolat muuten 23.30. Täällä ei saa puolenyön jälkeen myydä yhtään mitään, vaan kaikkien pitää mennä nukkumaan :) täällä on muuten halpaa, tilattiin Janskun kanssa yhteensä 6 olutta, jotka maksoivat yhteensä 48000 kippiä eli noin 4,8 euroa. Siis 6 kpl yhteensä hienossa ravintolassa.. Täällä oleminen on saanu miettimään taas omaa rahankäyttöä. Esimerkiksi norsupäivä maksoi kaikkinensa 40 dollaria, Suomessa sillä rahalla ajat taksilla Turengista Hämeenlinnaan. Tai jos Suomessa on viihteellä yhden illan niin sillä samalla rahalla elää täällä monta päivää.. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti