lauantai 7. joulukuuta 2013

1st day at Bangkok

Kivuttomin ja pisin lento takana. Janinan työkaverin vaimo oli järjestänyt meille paikat business luokasta. Joka tarkoitti käytännössä sitä, että saatiin tilaa enemmän kuin tarvittiin, omat telkkarit ja sähkösäätöiset penkit, jotka menivät makuuasentoon. Mikäs siinä siis pörköttäessa Marimekon torkkupeitossa katsoen Rillit Huurussa -sarjan jaksoja. 

Jalkatilaa oli siis normaalin 20 cm sijasta noin 120cm.

Kun saavuttiin Bangkokkiin aloitti taksikuski huijaamisen. Taksikuskia piti komentaa laittamaan mittari päälle ja se väitti, että sillä ei sitä ole vaikka se siinä meidän nenän edessä nökötti. Matka kesti melkein tunnin ja maksoi euroissa ehkä 8€. Mulla on toi valuutta vielä vähän hakusessa ja se että mitä mikäkin oikeesti maksaa. Taksikuski ajelutti meitä alueilla missä näkyi armeijan autoja, poliiseja ja mellakoitsijoita ja jäätiin käsitykseen että tilanne mellakointien suhteen on ihan ok. Myöhemmin selvisi, että kuninkaan syntymäpäivän jälkeen täällä on eilen pommitettu ja ihmisiä on kuollut. Osa kaduista on myös suljettu ja länkkärien ei missään nimessä kannata noille alueille mennä, ettei käy huonosti.

Ensikosketus Bangkokkkiin: likainen ja saasteinen paikka, jossa on liikaa ihmisiä. Huomenna suunnataan Pohjois-thaimaaseen ja lento kestää reilu tunnin, sitten ehkä pääsee ottamaan lungisti ja rentoutuun. Hankintalistalle meni riippumatto, jonka aion virittää Laosissa puiden väliin ja viettää siinä usemman päivän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti