lauantai 28. joulukuuta 2013

A wise girl knows her limits a smart girl knows that she has none

Bangkok: Tää on yhtä hirveä paikka kun aikasemminkin, ei ollu kolmessa viikossa muuttunu mihinkään :)

Tällä kertaa meitä ei yritetty taksissa huijata, ehkä siksi, että ollaan saatu väriä pintaan ja ei näytetä enää kalpeilta turisteilta miltä on helppo nyhtää rahat pois. 2 päivää Bangkokissa on kulunut pääasiassa shoppaillen. Tai pääasiassa, ei me oikeesti olla muuta tehty. Ja jos joku väittää, että shoppailu ei ole hyötyliikuntaa niin olen eri mieltä. Ollaan kävelty varmaan 20 kilometriä ja päivän loppua kohden kantamuksien määrä on vain lisääntynyt. Tavarat on nyt survottu rinkkaan ja se menee vielä kiinnikin. Rinkan sisällöstä puolet on jääny matkan varrelle, niin pitäähän tyhjennetty ala jollain täyttää :)

Aamulla herätys ennen seiskaa ja lento lähtee 11 aikaan. Lentoaika on 11 tuntia ja ollaan sormet ja varpaat ristissä, että päästään 1. Luokkaan taas. Meillä on täällä vähän ollu kaaosta ja muuta kuvaa hotellista ei oikeastaan nyt ole.


Mutta kuinka siistiä on nukkua oikeasti puhtaissa lakanoissa ja sängyssä joka on kerrankin pehmeämpi kuin lattia, ilman että jokapuolella vilisee millon mitäkin pikkuötökkää? :) ja eräs Mäkinen: täällä on lämmin suihku ja oikea vessanpönttö joka toimii! Ei reikää lattiassa ja suihkuun mennessä et saa niskaan jääkylmää vettä. Mäkinen voi kokeilla kotona alkaa käymään vessassa siten, että laittaa pienen kattilan piripintaan vettä, asettaa sen lattialle ja koittaa osua siihen :D (ja huom! Paperia ei saa käyttää. Sitä varten on toinen vati ja kuuppa, joka sitten ajaa sitä paperin virkaa). Lisää siihen vielä noin sadan ihmisen ohilentäneet eritteet, kolmesataa kärpästä ja koita olla oksentamatta. Matkailu avartaa ja sitä alkaa arvostaan ihan uudella lailla mm. Vessanpönttöjä. ;)


"We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." By Marilyn Monroe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti