lauantai 21. joulukuuta 2013

Muuttopäivä

Toissapäivänä maattiin auringossa lähes koko päivä. Grillausta, melojille moikkailua, mieletöntä hedelmä smoothieta ja aurinkoa, lungia meininkiä siis.


Tavattiin illalla kadulla humalainen norjalainen guest housen pitäjä, joka kutsui meidät talolleen, koska siellä on muitakin suomalaisia. Lähdettiin humalaisen norjalaisen matkaan ja perillä oli kaksi suomalaista, noin nelikymppistä tyyppiä ja toisen vietnamilainen tuontivaimo. He tarjosivat siellä katukeittiöistä haettua ruokaa, jotain kalaa, erilaisia lihoja ja tahma riisiä. Vietnamilaiseen tapaan syötiin sormin. Ruoka oli todella hyvää, ehkä parasta tähän astisista:)  Juotiin myös paikallista viskiä, joka maksaa kaupassa euron pullo.. Kotiinmenoaika meillä oli taas klo 00.

Eilen käytiin buukkaamassa kalliokiipeily kurssi sunnuntaille, ostettiin paikallisia käsitöitä ja illalla päädyttiin viidakkobileisiin. Mentiin tuk-tukilla n. 3km keskustasta viidakkoon ja viidakon keskelle oli kerääntynyt ihmisiä ja dj. Porukkaa on täällä aika vähän tällä hetkellä, paikallisten mukaan siksi koska on niin kylmä. Sää on päivällä lämmin ja illalla lämpötila tippuu ehkä viiteentoista tai kymmeneen, varjossa on heti viileä. Lähdettiin viidakkobileistä tuk-tukilla keskustaan ja kapinoitiin hotellin sääntöjä vastaan, koska olimme takaisin hotellilla vasta kolmen aikoihin..


Meidän huoneen oveen oli ilmestynyt lappu, joka käski meidän häipyä, kun jouluksi on tulossa joku turistiryhmä. Tultiin nyt aamupalalle ja lähdetään etsimään omaa bungalowia, mieluiten lämpimällä suihkulla:) uusi koti hakusessa siis. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti