lauantai 14. joulukuuta 2013

Lauantai ilta

Mentiin reissaajien suosiossa olevaan Utopia baariin tarkoituksena juoda yhdet bisset. Bissejä meni useampi, mutta ei annettu sen häiritä.. Löhöiltiin terassin matoilla melkein koko ilta ja syötiin samassa paikassa. Illan lasku kahdelta taisi olla 11000 kippiä eli 11 euroa.






Laosin pääuskonto on buddhalaisuus ja se näkyy katukuvassa oranssikaapuisina munkkeina ja temppeleinä. Täällä tulee pukeutua ns. Säädyllisesti, eli kaupungilla ei sovi tepastella bikineissä tai ilman paitaa. Temppelialueelle pitää mennä polvet ja olkapäät peitettyinä. Täällä melkein kaikki miehet ovat jossain vaiheessa elämäänsä munkkeja, mutta heidän ei tarvitse sitoutua siihen loppuelämäkseen. Munkiksi voi vain mennä ja sieltä voi lähteä, kun siltä tuntuu. Varmaan tästä johtuen nämä munkit täällä on selkeästi naisenkipeitä :D munkit on mm. ottanu meistä kuvia ja pari vislaili perään elefanttikylässä. 

Meidän Guest housen seinällä on Laosin valtion asettamat määräykset matkustajalle. Niihin kuuluu mm. Huoneeseen ei saa tuoda toisen sukupuolen edustajaa, jossei se ole aviopuoliso, täällä ei saa osoittaa julkista hellyyttä ja Laosin valtio on kieltänyt erotiikkaelokuvien kuvaamisen Laosissa. Ja valtio pistää ihmiset nukkumaan puoliltaöin.


Vaihdetaan tänään paikkaa, lähdetaan katsomaan ruukkujen tasankoa päivän bussimatkan päähän. Tiedossa siis hyvin epämukava päivä bussissa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti